sâmbătă, 11 decembrie 2010

VIATA TRBUIE SA FIE PLACUTA...

SANATATE PENTRU NOI.VIATA TREBUIE SA FIE PLACUTA. Acum,ca vin sarbatorile,intram automat,independent de vointa noastra intr-o vibratie mai inalta ,mai subtila. De ce? Pentru ca ne apropiem de o zi mareata,o zi pe care foarte multe suflete o asteapta 12 luni din an. Exact,este ziua in care s-a nascut DOMNUL nostru ISUS CRISTOS-MANTUITORUL sufletelor noastre,UNICUL FIU al LUMINII si DUMNEZEU intrupat. Si intr-adevar,EL este UNIC. De ce? Pentru ca este singurul dintre marii INVATATORI ai lumii care a inviat,fapt recunoscut de toate marile religii ale omenirii. Pentru ca ne indeamna la iubire sincera,acea iubire catre semenii nostri care ne aduce din ce in ce mai aproape de DUMNEZEU. Aici, este un ADEVAR. Priviti la tarile "civilizate"... Cata rautate,cata indiferenta exprimata unul fata de celalalt,cata raceala... S i ce au obtinut?-psihopati criminali,deformati genetic,mari consumatori de droguri,divorturi cu cea mai mare rata din lume,ingamfare... Fa o comparatie a lor cu ROMANIA, cu tarile din est...Poate ca am dreptate ,poate ca nu..., dar sigur am dreptate. Ideea este ca trebuie sa ramanem ROMANI ,acei romani care au o istorie veche de mai mult de 2000 de ani. Sa fim credinciosi,iubitori si veseli si sa fim noi insine. Cu bine.

Un comentariu:

  1. Adevarul este ca ai dreptate.
    Nasterea DOMNULUI, CRACIUNUL,este o zi de care trebuie sa ne amintim cu totii,chiar daca unele persoane o considera o zi oarecare, o zi foarte importanta pentru intreaga planeta.
    Eu, cel putin, o simt intr-un fel special si ma incarca de emotii frumoase si asa ar trebui sa simta toti oamenii, indiferent de religie sau culoare a pielii, chiar daca nu am fost martori acum 2000 de ani, este o emotie pe care o simti si ai parte de ea indiferent de ce ti se intampla in cursul anului,aceasta zi este de fiecare data plina de ceva magic, pe care cred ca-l simte orice om care are sufletul curat si nu plin de ura si fals.
    Sper ca toata lumea sa-si dee seama de acest lucru si sper sa se intample cat mai curand .
    PACE SI SANATATE.

    RăspundețiȘtergere

Daca vrei,poti face un comentariu sau sa ti impartasesti un gand